از اونجا که بازار هک و دسترسی به ایمیل کاربران همیشه داغ هست و افرادی که سعی در سوء استفاده از ایمیل و اطلاعات شخصی کاربران دارند به انواع و اقسام شگردها متوسل می شوند، قبل از اینکه بفکر نرم افزارهای آنتی هک و موارد مشابه بیفتید فقط کافیست حواستون رو کمی جمع کنید و روی هر لینک ناشناس یا حتی فایل مشکوک کلیک نکنید! به همین سادگی میتونید جلوی خیلی از مواردی که ممکنه پست الکترونیک شما رو مورد ناامنی قرار دهد بگیرید و امید بدخواهانتون رو به یاس تبدیل کنید.
مثلا ممكنه براتون پیامی فرستاده بشه با این مضمون که : این عكس شماست که تو اینترنت پخش شده ؟! (یا موارد مشابه بسیاری که حس کنجکاوی شما برای کلیک کردن برانگیخته شود) و در زیر آن یك آدرس و لینك گذاشته شده تا روی آن كلیك كنید!
در بسیاری مواقع با كلیك روی آن لینك صفحه ای باز می شود كه به ظاهر شبیه قسمت لاگین یاهو (یوزر نیم و پسورد یاهو) هست و كاربر هم بدون توجه به اینکه چه اتفاقی خواهد افتاد یوزر نیم و پسورد خود را وارد می کند غافل از اینكه با اینكار همه اطلاعات خود را به دست هكر سپرده است.
لطفا دقت كنید روی هر لینك مشکوکی كلیك نكنید و هر جا از شما یوزر نیم و پسورد خواسته می شود بلافاصله و بدون بررسی اقدام به وارد کردن آن نكنید.
![](http://panel.dudesms.com/static/img/banners/1.gif)
جزء اصلی یک رژیم غذایی حفظ جوانی مصرف آنتی اکسیدانها هستند . غذاهای غنی از آنتی اکسیدانها شما را در برابر طیف وسیعی از بیماری ها محافظت کرده و روند پیری شما را به تعویق می اندازند. …
افزایش سن و پیر شدن یک پدیده طبیعی غیر قابل اجتناب است که از نشانه های آن عبارتند از: افزایش چین و چروک های صورت، کاهش هوشیاری ذهنی و منطقی، ضعیف شدن عملکرد ارگان های حسی، ابتلا به بیماری هایی نظیر: بیماری های قلبی، فشار خون، دیابت، آرتریت و از جمله عوارض ظاهری افزایش سن می توان افزایش چین و چروک های پوست و سفید شدن مو ها و ... را نام برد. هیچ کس دوست ندارد پیر شود و مسن به نظر برسد و احساس پیر بودن را داشته باشد ولی پیر شدن نیز حقیقتی از زندگی است.
هرچند غیر ممکن است که بتوان برای همیشه جوان باقی ماند، اما از طرف دیگر با کمک یک رژیم غذایی و الگوی زندگی سالم می توانیم نیروی جسمانی و شادابی خود را بهتر حفظ نماییم. اصلاح رژیم غذایی تان می تواند طول عمر شما را افزایش دهد و باعث شود نسبت به سن جسمانی تان جوان تر و سالم تر به نظر برسید. یک رژیم غذایی سالم می تواند به شما کمک کند تا بر روند پیری غلبه نمایید و آن را کندتر کنید. حفظ زیبایی جوانی فقط با مصرف انواع کرم های ضد پیری میسر نمی شود بلکه تغذیه سالم و ورزش نقش های بسیاری مهمی را در حفظ سلامت جوانی بازی می نمایند .
جزء اصلی یک رژیم غذایی حفظ جوانی مصرف آنتی اکسیدانها هستند . غذاهای غنی از آنتی اکسیدانها شما را در برابر طیف وسیعی از بیماری ها محافظت کرده و روند پیری شما را به تعویق می اندازند. آنتی اکسیدانها شما را از ابتلا به بیماری هایی نظیر: سرطان، آلزایمر، بیماری های قلبی و افزایش فشار خون و... نیزمحافظت می نمایند. آنتی اکسیدانها قادرند روند پیری را به تعویق بیندازند. برخی از مهم ترین اقلام غذایی غنی از آنتی اکسیدانها عبارتند از: توتها، کلم، اسفناج، چای سبز، سیر و گوجه فرنگی.
در بخش زیر برخی از راهکارهایی تغذیه ای برای به تعویق انداختن پیری را ارائه گردیده است که شما را در جهت آنچه که باید بخورید راهنمایی می نمایند:
· مصرف چربی و شکر خود را محدود نمایید. نشان داده شده است که مصرف بی رویه مواد قندی علاوه بر افزایش خطر ابتلا به دیابت و بیماریهای متابولیک وابسته می تواند پیری زودرس را در پوست ایجاد نماید.
· از منابع غذایی غنی از ویتامین و مواد معدنی به میزان مکفی بهره ببرید و علاوه بر آن می توانید از مصرف دوز ملایمی مکمل های چندگانه ویتامین ها و مواد معدنی نیز بهره ببرید. البته مسلم است که قبل از مصرف هر نوع مکملی باید با پزشک معالجتان مشورت کنید . از پزشک معالجتان بپرسید که آیا صلاح می داند مقداری آنتی اکسیدان اضافی استفاده نمایید برای مثال مکمل ویتامین ای ( به میزان 100 IU).
· بر مصرف انواع اقلام غذایی مفید نظیر: انواع میوه ها، سبزیجات ، غلات کامل، حبوبات، شیر و محصولات لبنی عاری از چربی، گوشت لخم بدون چربی و به ویژه مصرف ماهی توجه و تاکید داشته باشید.
· آب و مایعات فراوان بنوشید. در طی روز در حدود 8 لیوان آب و مایعات مصرف نمایید ، مایعات و آب کافی به خروج و شستشوی سموم بدنتان کمک خواهد نمود.
· بر مصرف انواع کربوهیدرات های پیچیده و سبوس دار تاکید داشته باشید. و مصرف انواع نانها و غلات سبوس دار را به مصرف انواع کربوهیدرات های ساده سریع الهضم مانند: برنج، آرد سفید، نان تهیه شده از آرد سفید ، پاستا و... ترجیح دهید .
· از مصرف بیش از حد انواع سبزیجات ریشه ای و نشاسته ای مانند سیب زمینی و هویج و... اجتناب کنید چرا که آنها نیز می توانند منجر به عدم تعادل قند خون گردند و مصرف بیش از حد آنها نیز می تواند اضافه وزن را به همراه داشته باشد.
· انواع سبزیجات رنگی که محتوای آنتی اکسیدانی بالایی دارند را انتخاب نمایید برای مثال : کلم، اسفناج، گوجه فرنگی و...
· مصرف میوه تازه را به آبمیوه به ویژه آبمیوه های صنعتی که حاوی شکر بالاتری می باشند ترجیح دهید.
· ورزش ، پیاده روی و فعالیت بدنی کافی را در الگوی زندگی روزانه خود بگنجانید. لزوما لازم نیست ورزش حرفه ای را تجربه نمایید بلکه پیاده وری روزانه نیز در این زمینه در صورت تداوم مفید می باشد.
· از مصرف غذاهای سرخ کرده و فرآوری شده و غذاهای آماده و فست فود اجتناب نمایید. سعی کنید غذاهای سالم تری که در طبخ آنها از چربی های اشباع کمتری به کار رفته است را مصرف نمایید.
· در انتخاب مواد پروتئینی تنوع پروتئینهای حیوانی و گیاهی را در نظر داشته باشید. از طرف دیگر در انتخاب پروتئینهای حیوانی علاوه بر گوشت قرمز از انواع گوشتهای سفید استفاده نمایید.
· هفته ای 2 بار ماهی و محصولات دریایی که حاوی چربی های غیر اشباع مفید هستند را مصرف نمایید.
· چربی های دریافتی خود را از طریق مصرف انواع چربی های سالم مثل : مغزها، چربی ماهی ، روغن زیتون و... دریافت بنمایید و از مصرف انواع لبنیات پر چرب و گوشت های قرمز پر چرب نمایید.
![](http://panel.dudesms.com/static/img/banners/1.gif)
1. کنجکاوی را دنبال کنید
"من هیچ استعداد خاصی ندارم. فقط عاشق کنجکاوی هستم"
چگونه کنجکاوی خودتان را تحریک می کنید؟
من کنجکاو هستم، مثلا برای پیدا کردن علت اینکه چگونه یک شخص موفق است و شخص دیگری شکست می خورد.
به همین دلیل است که من سال ها وقت صرف مطالعه موفقیت کرده ام.
شما بیشتر در چه مورد کنجکاو هستید؟
پیگیری کنجکاوی شما رازی است برای رسیدن به موفقیت.
2. پشتکار گرانبها است
"من هوش خوبی ندارم، فقط روی مشکلات زمان زیادی می گذارم"
تمام ارزش تمبر پستی توانایی آن به چسبیدن به چیزی است تا زمانی که آن را برساند.
پس مانند تمبر پستی باشید و مسابقه ای که شروع کرده اید را به پایان برسانید.
با پشتکار می توانید بهتر به مقصد برسید.
3. تمرکز بر حال
"مردی که بتواند در حالی که دختر زیبایی را می بوسد با ایمنی رانندگی کند، به بوسه اهمیتی را که سزاوار آن هست نمی دهد"
پدرم به من می گفت نمی توانی در یک زمان بر ۲ اسب سوار شوی.
من دوست داشتم بگویم تو می توانی هر چیزی را انجام بدهی اما نه همه چیز.
یاد بگیرید که در حال باشید و تمام حواستان را بدهید به کاری که در حال حاضر انجام می دهید.
انرژی متمرکز، توان افراد است، و این تفاوت پیروزی و شکست است.
4. تخیل قدرتمند است
"تخیل همه چیز است. می تواند باعث جذاب شدن زندگی شود. تخیــل به مراتب از دانش مهم تر است"
آیا شما از تخیلات روزانه استفاده می کنید؟
تخیل پیشدرآمد تمام داشتههای شما در آینده است.
نشانه واقعی هوش دانش نیست، تخیل است.
آیا شما هر روز ماهیچه های تخیل تان را تمرین می دهید؟
اجازه ندهید چیزهای قدرتمندی مثل تخیل به حالت سکون دربیایند.
5. اشتباه کردن
"کسی که هیچ وقت اشتباه نمی کند هیچ وقت هم چیز جدید یاد نمی گیرد"
هرگز از اشتباه کردن نترسید چون اشتباه شکست نیست.
اشتباهات شما را بهتر، زیرک تر و سریع تر می کنند، اگر شما از آنها استفاده مناسب کنید.
قدرتی که منجر به اشتباه می شود را کشف کنید.
من این را قبل گفته ام، و اکنون هم می گویم، اگر می خواهید به موفقیت برسید اشتباهاتی که مرتکب می شوید را ۳ برابر کنید.
6. زندگی در لحظه
"من هیچ موقع در مورد آینده فکر نمی کنم، خودش بزودی خواهد آمد"
تنها راه درست آینده شما این است که در همین لحظه باشید.
شما زمان حال را با دیروز یا فردا نمی توانید عوض کنید.
بنابراین این از اهمیت فوق العاده برخوردار است که شما تمام تلاش خود را به زمان جاری اختصاص دهید.
این تنها زمانی است که اهمیت دارد، این تنها زمانی است که وجود دارد.
7. خلق ارزش
"سعی نکنید موفق شوید، بلکه سعی کنید با ارزش شوید"
وقت خود را به تلاش برای موفق شدن هدر ندهید بلکه وقت خود را صرف ایجاد ارزش کنید.
اگر شما با ارزش باشید، موفقیت را جذب می کنید.
استعدادها و موهبت هایی که دارید را کشف کنید.
بیاموزید چگونه آن استعدادها و موهبت های الهی را در راهی استفاده کنید که برای دیگران مفید باشد.
تلاش کنید تا با ارزش شوید و موفقیت شما را تعقیب خواهد کرد.
8. انتظار نتایج متفاوت نداشته باشید
"دیوانگی یعنی انجام کاری دوباره و دوباره و انتظار نتایج متفاوت داشتن"
شما نمی توانید کاری را هر روز انجام دهید و انتظار نتایج متفاوت داشته باشید، به عبارت دیگر، نمی توانید همیشه کار یکسانی (کارهای روزمره) را انجام دهید و انتظار داشته باشید متفاوت به نظر برسید.
برای اینکه زندگی تان تغییر کند، باید خودتان را تا سر حد تغییر افکار و اعمالتان متفاوت کنید، که متعاقبا زندگی تان تغییر خواهد کرد.
9. دانش از تجربه می آید
"اطلاعات به معنای دانش نیست. تنها منبع دانش تجربه است"
دانش از تجربه می آید. شما می توانید درباره انجام یک کار بحث کنید، اما این بحث فقط دانش فلسفی از این کار به شما می دهد.
شما باید این کار را تجربه کنید تا از آن آگاهی پیدا کنید.
تکلیف چیست؟ دنبال کسب تجربه باشید!
وقت خودتان را صرف یاد گرفتن اطلاعات اضافی نکنید. دست بکار شوید و دنبال کسب تجربه باشید.
10. اول قوانین را یاد بگیرید بعد بهتر بازی کنید
"اگر شما قوانین بازی را یاد بگیرید از هر کس دیگر بهتر بازی خواهید کرد"
دو گام هست که شما باید انجام بدهید:
اولین گام اینکه شما باید قوانین بازی که می کنید را یاد بگیرید، این یک امر حیاتی است.
گام دوم هم اینکه شما باید بازی را از هر فرد دیگری بهتر انجام بدهید.
اگر شما بتوانید این دو گام را حساب شده انجام دهید موفقیت از آن شماست.
![](http://panel.dudesms.com/static/img/banners/1.gif)
«ديرم شده است، يک ساندويچ از سرکوچه ميخرم و در حال رانندگي در بزرگراه، از شرمندگي گرسنگيام در ميام» «بدو، بدو، فيلم شروع شد، چيپس و ماست را بيار، تو اين 90 دقيقه سرمان گرم باشد.» «امروز که مهماني است و ميز شام دوستداشتني، همين يک شب را بيخيال رژيم، هرچه خواستيم بخوريم هر شب که مهماني نميرويم». تا به حال فکر کردهايد بدترين مکانها و روشها براي غذا خوردن، چه مکانها و زمانهايي هستند؟
فکر ميکنم تا به حال به اين جنبه از غذا خوردن توجه نکرده باشيد ولي در زندگي پرسرعت روزانه ما، اين مکانها و زمانها بسيارند که زنگ خطري براي سلامت تغذيه شما هستند و اگر زياد در آن مکانها و زمانها قرار گيريد بايد منتظر يک اضافه وزن حسابي باشيد. بياييد با هم يکي يکي اين مکانها و زمانها را از غذا خوردن روزانهمان کم کنيم:
1) تاريکي: شب خسته از سرکار آمدهايد و در تاريکي آشپزخانه به سراغ غذا ميرويد و شروع به غذا خوردن ميکنيد. تاريکي به شما احساس راحتي ميبخشد که کمتر به ميزان غذايي که ميخوريد توجه ميکنيد چون تاريکي موجب ميشود کمتر در مقابل غذا خوردن واکنش نشان دهيد. يک دليل ديگرش هم اين است که فکر ميکنيم کسي ما را نميبيند. پس ميتوانيم بيش از ميزان عادي غذا بخوريم. بنابراين هنگام غذا خوردن چراغها را روشن کنيد تا ببينيد چه مدت غذا ميخوريد و چه مقدار غذا ميخوريد؟ يک مطالعه نشان ميدهد افرادي که به پرخوري تمايل دارند، بيش از هر مکاني به خوردن در فضاي نيمه تاريک علاقه دارند.
2) آشپزخانه: آشپزخانه بهترين مکان براي پختن و آماده کردن غذا است ولي براي غذا خوردن مکان مناسبي نيست. شما در آشپزخانه اين امکان را داريد که در يخچال را باز کنيد و خود را در ميان مجموعهاي از خوراکيهاي خوشمزه ببينيد و به راحتي وسوسه ميشويد به يکي يکي آنها ناخنک بزنيد. کنار اجاق گاز و قابلمه غذا هم مکان آشپزخانه را براي غذا خوردن نامناسب ميکند چون شما ميتوانيد هر اندازه که پرخوري به شما اجازه ميدهد از غذاهاي درون قابلمه بخوريد بدون توجه به اينکه هر روز درون بشقاب چقدر غذا ميخوريد. اين مکان به ويژه براي خانمهاي خانهدار مکان وحشتناکي براي غذا خوردن است چون در حين پختن غذا و نيز هنگامي که سفره را جمعآوري ميکنند تا اضافات غذا را به سطل زباله بريزند، براي صرفهجويي يا با گفتن: «حيف است» بسياري از مواد غذايي باقيمانده در ظروف فرزندان خود را ميخورند.
3) در محل کار: محل کار شما کجاست؟ اداره، مدرسه، مطب، کارگاه، کارخانه... محل کار يکي از مکانهاي نامناسب براي غذا خوردن است چون در محل کار شما بيشتر به غذاهاي حاضري دسترسي داريد، شيريني، شکلات و تنقلات را به طور معمول ميتوانيد همراه خود به محل کارتان بياوريد. خوراکيهاي موجود در محل کار اغلب خوراکيهايي پرکالري و شيرين هستند حتي گاهي اوقات ممکن است در محل کارتان هر چند ساعت يک بار برايتان چاي و بيسکويت و يا کيک... بياورند که همه خوراکيهايي چاقکنندهاند. فراموش نکنيد که هرچه روي ميز کار شما از تنقلات گوناگون انباشتهتر باشد و يا با همکارانتان قرار داشته باشيد که ميان وعدههاي بيشتري رادر کنار يکديگر صرف کنيد، احتمال چاقي شما بيشتر است. از طرف ديگر، بيشتر اوقات در محل کار وسوسه ميشويد، غذاهاي حاضري را از بيرون سفارش دهيد چون نميتوانيد غذاهاي رژيم غذاييتان را در محل کار پيدا کنيد، چند لحظه فکر کنيد ببينيد در هفته گذشته و در محل کارتان چند بار غذاي حاضري مصرف کردهايد؟
4) باعجله: خيلي اوقات خواب ميمانيد و ترجيح ميدهيد با عجله صبحانه بخوريد و يا ظهر براي اينکه از محل کار اولتان به محل کار دومتان برسيد، بايد خيلي فوري و به اصطلاح جنگي! غذا بخوريد. در يک مطالعه از داوطلبان خواسته شد که يک بشقاب پر، ماکاروني به سرعت بخورند. اين افراد در مدت 9 دقيقه 646 کالري وارد بدن خود کردند. افرادي که قرار بود اين مقدار ماکاروني سر فرصت و به آرامي ميل کنند، در مدت 26 دقيقه 579 کالري مصرف کردند بنابراين آنها 20 دقيقه طولانيتر به غذا خوردن خود ادامه دادند ولي 67 کالري کمتر وارد بدنشان شد. فرمان سيري در مغز پس از مدت مشخصي از شروع غذا خوردن صادر ميشود بنابراين اگر در اين مدت سريع غذا بخوريد، کالري زيادي را پيش از سير شدن وارد بدنتان کردهايد.
5) در مقابل تلويزيون و مانيتور: وقتي تلويزيون نگاه ميکنيد و يا به صفحه مانيتور کامپيوترتان چشم دوختهايد، حواستان پي آن است و به هيچوجه توجه نميکنيد که چه ميخوريد و چقدر ميخوريد. به ويژه اينکه در مقابل تلويزيون خيليها به خوردن تنقلات و غذاهاي پرکالري و چاق کننده عادت دارند و يکي از علل اصلي ايجاد چاقي به ويژه براي کودکان و نوجوانان است. شما بايد در مکاني غذا بخوريد که حواستان از غذا خوردن پرت نشود. وقتي هنگام غذا خوردن کار ديگري ميکنيد، به هر حال به آن کار ميانديشيد و به غذايي که ميخوريد توجه نداريد.
6) در رستوران: ميگويند غذا خوردن در رستوران کيف پول شما را لاغر و دور کمرتان را چاق ميکند. نتايج يک مطالعه نشان ميدهد، رابطه مستقيمي ميان غذا خوردن مکرر در رستوران با ميزان چاقي مفرط، چربيهاي انباشته در بدن و افزايش شاخص توده بدني وجود دارد. خانمهايي که در هفته بين 6 تا 13 مرتبه در رستوران غذا ميخورند، هر روز بهطور متوسط 290 کالري اضافي مصرف ميکنند.
7) کم جويدن: چند بار هر لقمه غذايي خود را ميجويد؟ اين بار که يک لقمه غذايي را در دهانتان ميگذاريد، امتحان کنيد و بشماريد براي خيلي از ما اين تعداد حتي به 5 تا 6 مرتبه هم نميرسد در حالي که بايد حداقل 20 تا 25 مرتبه هر لقمه را بجويد. وقتي غذا را کم ميجويد، تکههاي بزرگتري از مواد غذايي وارد معده شما ميشوند و هضم آن دشوارتر خواهد بود. در حالي که اگر اين غذا را بيشتر بجويد به تکههاي کوچکتري تبديل شده و سطح تماس آنها با آنزيمهاي معده و روده افزايش مييابد و هضم آن آسانتر خواهد بود.
8) در حال رانندگي: وقتي رانندگي ميکنيد، حواستان پي تصادف نکردن با اتومبيلهاي ديگر است و باز هم به غذايي که ميخوريد توجه نداريد. از طرف ديگر، غذاهايي که پشت فرمان ميل ميکنيد، غذاهاي حاضري مانند انواع ساندويچ و همبرگر است که کالري زيادي دارند و چاقکنندهاند.
بهترين زمان و مکان براي غذا خوردن، کجاست؟
جايي است که حواس شما به طور کامل متوجه غذا خوردنتان باشد و حواستان به چيزي جز غذا خوردن نباشد. بهترين و سادهترين مکان و زمان چيدن يک سفره روي ميز غذاخوري يا روي زمين است که به آرامي آنجا بنشينيد و سر فرصت غذا بخوريد
![](http://panel.dudesms.com/static/img/banners/1.gif)
استامينوفن کديين پرفروشترين دارويي است که در داروخانههاي کشور به فروش ميرسد و همين علاقه شديد به مصرف اين دارو موجب شد تا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي فروش بدون نسخه آن را ممنوع کند. همچنين همراه داشتن اين قرص در برخي کشورهاي همسايه نيز جرم تلقي ميشود. بنابراين توصيه ميشود براي مصارف معمولي در سفرهاي خارجي نوع بدون کديين استامينوفن را همراه ببريد.
استامينوفن کديين نوعي ضد درد مخدر به شمار ميرود که موجب مهار انتقال واکنشهاي دردزا در بدن ميشود.
از استامينوفن کديين در دردهاي متوسط تا شديد و همچنين در سرفههاي بدون خلط نيز استفاده ميشود. اين دارو به شکل قرص در داروخانهها عرضه ميشود.
مصرف خوراکي اين دارو در بزرگسالان 15 تا 60 ميليگرم در فواصل هر چهار ساعت در صورت لزوم است و در بچهها 3 ميليگرم به ازاي هر کيلوگرم در روز و در مقادير تقسيم شده، به فواصل هر چهار ساعت در صورت لزوم مصرف ميشود.
از قرص استامينوفن کديين در حساسيتهاي مفرط به مواد مخدر، افزايش فشار داخل جمجمه، اختلالات صرعي، بيماريهاي شديد تنفسي، هيپوتيروييدي و الکليسم حاد به هيچ عنوان استفاده نکنيد.
از قرص استامينوفن کديين در سنين بالا، کودکان، سابقه اعتياد، آريتمي قلبي و دوران بارداري در صورت لزوم و با احتياط ميتوان استفاده کرد.
در صورت بروز تهوع و استفراغ پس از مصرف قرص استامينوفن کديين، از ترکيبات ضد استفراغ استفاده کنيد. همچنين براي کاهش علايم گوارشي ناشي از مصرف ميتوانيد همراه شير يا غذا، قرص استامينوفن کديين را ميل کنيد.
براي نگهداري از اين دارو برخلاف تصور همه مردم که اغلب داروها را در يخچال نگهداري ميکنند، توصيه ميشود آن را در دماي اتاق و در ظروف مقاوم به نور نگهداري کنيد.
دقت کنيد در صورتي که بعد از مصرف استامينوفن کديين، دفعات تنفس کمتر از 10 بار در دقيقه است، به پزشکتان اطلاع دهيد.
اکنون که داروخانهها از فروش بدون نسخه استامينوفن کديين خودداري ميکنند، پزشکتان را براي نوشتن اين قرص تحت فشار قرار ندهيد.
![](http://panel.dudesms.com/static/img/banners/1.gif)
خيلي از بيماران قلبی نميدانند که روشهاي تشخيصي بيماريهاي قلب چه تفاوتهايي با هم دارد و مثلا از پزشک شان گله ميکنند که چرا به نوار قلب اکتفا نکرده و برايشان آنژيوگرافي تجويز کرده است. حقيقت اين است که زمانى گوشى پزشكى (استتوسكوپ) تنها وسيلهاي بود كه دكترها براى تشخيص بيمارىهاى قلبى در اختيار داشتند ولي امروزه استفاده از جديدترين دستگاههاى تصويربردارى (اسكنرها) اشعه ايكس، امواج مغناطيسى و امواج ماوراي صوت ميتواند تصاويرى مشروح، سهبعدى و حتى متحرك از ايناندام حياتى در اختيار ما قرار دهد.
مهمترين وسيلهاي که در تشخيص بيماريهاي قلبي کاربرد دارد شامل دستگاه الکتروکارديوگرام، آزمون استرس هستهاي، اکوکارديوگرام، آنژيوگرافي، سيتي اسکن و پت اسکن است.
الكتروكارديوگرام يا نوار قلب
الكتروكارديوگرام قديميترين و پايهايترين اسكن قلبى است كه تكانههاى الكتريكى تنظيم كننده عمل تلمبه كردن قلب را ثبت ميكند. ممكن است اين روش ساده به نظر برسد اما هر انحرافى از الگوى طبيعى ريتم قلب به پزشكان در مورد احتمال آسيب بافت قلب و كاهش جريان خون آن هشدار ميدهد. محدوديتها: در حالى كه نوار قلب ميتواند علايم يك مشكل قلبى را نشان دهد نقشهاي از قلب به دست نميدهد و نميتواند دقيقا تعيين كند كه عامل آسيبرسان و محل آن در قلب چيست.
آزمون استرس هستهاي
در اين آزمون پزشكان مادهاي راديواكتيو را به خون تزريق ميكنند. سپس با استفاده از دوربين اشعه گاما چگونگى حركت خون در ميان قلب را بررسى ميكنند. اين آزمون نشان ميدهد كه قلب تا چه حدى ميتواند خون اكسيژندار به عضله خود برساند. اغلب اين آزمون را دوبار انجام ميدهند يك بار براى بررسى كاركرد قلب در حال استراحت و يك بار در حال فعاليت و تحت فشار جسمى.
انجام دادن دو اسكن ممكن است مدت زيادي طول بكشد. اين آزمون همچنين بيمار را در معرض مقاديراندكى تشعشع قرار ميدهد.
اكوكارديوگرام
امواج بىضرر ماوراي صوت، شبيه همانهايى كه براى بررسى جنين استفاده ميشوند به سمت قفسه سينه هدايت ميشوند و سپس از روى دريچهها و ديوارههاى قلب منعكس ميشوند. پزشكان اغلب دوبار اكوكارديوگرام را انجام ميدهند يك بار در حال استراحت و يك بار در حال فشار جسمى. (براي مثال پس از فعاليت بيمار روى تسمه نقاله يا پس از آنكه تكنسينها دارويى را به بيمار تزريق ميكنند كه فعاليت قلب را تشديد ميكند. ) مقايسه اين دو تصوير نشان دهنده دريچههاى غيرطبيعى يا مناطقى است كه خون كافى دريافت نميكنند.
امواج ماوراي صوت (اولترا سوند) تصاوير با وضوح كافى ايجاد نميكنند تا بتوان شريانهاى قلب را ديد و تنها ميتوانند بزرگترين تغييرات در ساختارها مانند حفرههاى قلب را نشان دهند.
اين آزمون بهترين روش براى ديدن شريانهايى است كه قلب را تغذيه ميكنند (عروق كرونرى). پزشكان يك كاتتر (سوند) را درون شريان ران قرار ميدهند و آن را به جلو ميرانند تا به قلب برسد. سپس يك رنگ مخصوص را از طريق اين لوله به درون رگهاى تغذيه كننده قلب ميفرستند كه امكان ديدن آنها را با اشعه ايكس ايجاد ميكند. به اينترتيب ميتوان انسدادهاى مسير شريان را شناسايى كرد.
از آنجايى كه اين روش تهاجمياست، با بعضى خطرات همراه است: كاتترها ممكن است ديوارههاى شريان را پاره كنند و نياز بهترميم جراحى باشد. در يك درصد موارد عوارض وخيم و از جمله مرگ بيمار ممكن است رخ دهد. پس از انجام عمل لازم است بيمار چند ساعت دراز بكشد تا شريان رانى كه محل ورود كاتتر بوده است، بسته شود.
سىتىاسكن
اين آزمون اسكن كردن سريع با اشعه ايكس را با توموگرافى كامپيوترى چندگانه (CT) تركيب ميكند و تصويرهاى دقيق از شريانهاى قلب را در اختيار ميگذارد. بيماران تحت تزريق يك ماده حاجب قرار ميگيرند كه مسير عروق خونى را مشخص ميكند و اشعه ايكس تصاويرى از مقاطع مختلف قلب به وجود ميآورد. تركيب كامپيوترى اين مقطعها به صورت تصوير قلب ميتواند پلاكهاى كلسيم و چربى كه شريانها را مسدود كردهاند مشخص كند. اما سيتي اسکن با محدوديتهايي نيز همراه است. در سىتىسكن فرد بايد در معرض تشعشع قرار گيرد كه در مورد كودكان نگران كننده است. در افرادى كه اضافه وزن دارند، رسوب كلسيم به مقدار زياد در قلب آنها وجود دارد يا در كسانى كه در رگهاى قلب آنها استنت كار گذاشته شده است، تصاوير مطلوبى به دست نميآيد چرا كه چربى ميتواند باعث انحراف اشعه ايكس شود و اشعه ايكس نميتواند به آن سوى استنت يا كلسيم نفوذ كند.
پت اسكن
اين روشتركيبى از شيوه توموگرافى گسيل پوزيترون و سىتىاسكن است و ميتواند اطلاعاتي در مورد ساختار و كاركرد قلب را در يك اسكن واحد نشان دهد. پزشكان از اين سى تى اسكن براى مكانيابى فيزيكى نواحى باريك شده شريانهاى قلب استفاده ميكنند و بعد با استفاده از «پت اسكن» بخشهاى معينى از قلب را كه در نتيجه انسداد عروق از خونرسانى محروم شدهاند شناسايى ميكنند. تكنولوژى پت اسكن گران قيمت است و در همه جاها در دسترس نيست. اين روش فرد را در معرض مقدارى تشعشع قرار ميدهد
![](http://panel.dudesms.com/static/img/banners/1.gif)
فرادي كه تجربه كاهش وزن داشتهاند، ميدانند كه رعايت رژيم غذايي و غذا خوردن طبق اصول و چارچوب مشخص كار چندان راحتي نيست. اما عوامل مختلفي ميتواند در رعايت اين چارچوبها به افراد كمك كند كه يكي از آنها نوع چيدمان و توجه به موارد و نكتههايي ريز در آشپزخانه است. براي آشنايي با ويژگيهاي آشپزخانهاي رژيمي با ما همراه شويد.
1.آشپزخانه را تميز نگه داريد.
به نظافت و تميزي آشپزخانه اهميت دهيد و بر رعايت اين موضوع توسط همه افراد خانه تاكيد كنيد. ظرفها را در اولين فرصت بشوييد و سطح كابينتها و ميز آشپزخانه را هميشه تميز نگه داريد. اگر آشپزخانه تميز و مرتب باشد و مجبور نباشيد قبل از پختوپز آشپزخانه را تميز كنيد، انگيزه بيشتري براي تهيه غذاهاي سالم خواهيد داشت.2.يك ظرف بزرگ آب در يخچال قرار دهيد.
3.يك ظرف ميوه روي ميز آشپزخانه قرار دهيد.
4.ظرفهاي ادويه را در دسترس قرار دهيد.
ادويه به شما کمک ميکند غذاها را بدون اضافه کردن چربي و کالري طعمدار کنيد. از ظرفهاي مخصوص ادويه استفاده کنيد و آن را روي کابينت آشپزخانه و نزديک اجاق گاز قرار دهيد و از آنها براي طعم و مزهدار کردن گوشت و سبزيها استفاده کنيد. برخي ادويهها مانند فلفل قرمز، زنجبيل، زردچوبه، پودر سير، ادويه کاري، پودر ريحان و نعناع، خاصيت آنتياکسيداني دارند و براي سلامتتان مفيدند.5.براي دارچين جاي ويژهاي در نظر بگيريد.
برخي پزشکان معتقدند دارچين ادويهاي است که بايد هر روز از آن استفاده کرد. بررسيهاي جديد نشان داده که دارچين موجب بهبود وضعيت چربي و قند خون در افراد مبتلا به ديابت نوع 2 ميشود. به نظر ميرسد استفاده مداوم مقدار متعادل دارچين در غذاها براي سلامت شما مفيد باشد ضمن اينکه اين ادويه طعم خوبي هم به غذا ميدهد.6.يك بطري كوچك روغن زيتون در دسترس بگذاريد.
روغن زيتون سرشار از چربيهاي سالم غيراشباع است كه برخلاف چربي موجود در كره براي قلب مفيد است. از آنجايي كه نور و گرما در طولانيمدت موجب فاسدشدن روغن زيتون ميشود ظرف بزرگ را در يخچال قرار دهيد. روغن زيتون در يخچال كدر ميشود اما وقتي دوباره در دماي اتاق قرار گيرد به حالت اول برميگردد. از روغن زيتون تصفيه نشده که ميزان فنول بيشتري دارد استفاده كنيد. فنول آنتياکسيداني است که از کلسترول بالا، فشارخون بالا و بيماريهاي قلبي پيشگيري ميکند.7.از بخارپز استفاده كنيد.
پخت با بخار سالمترين روش پخت سبزيهاست چون خواص غذاييشان در آب از بين نميرود. با استفاده از يك بخارپز با سبد فلزي را در 5 تا 10 دقيقه يا با خريد ماكروفر بخارپز در 2 تا 5 دقيقه سبزيها را بخارپز كنيد.8.مصرف روغن ذرت را محدود كنيد.
از نظر خواص بهداشتي، روغن زيتون بهتر از روغن ذرت است. روغن زيتون حاوي 72 درصد چربي غيراشباع است در حالي كه مقدار اين نوع چربي در روغن ذرت تنها 24 درصد است. در تهيه غذاها از روغن زيتون يا روغن كانولا استفاده كنيد. استفاده از اين روغنها در پيشگيري از بيماريهاي قلبي و ديابت موثر است.9.انواع مختلف سركه را در آشپزخانه داشته باشيد.
از سركه سيب، سركه خرما و سركه سفيد و قرمز براي تهيه چاشني سالاد و مزهدار كردن گوشت و سبزيها استفاده كنيد. بررسيها نشان داده اضافه كردن مواد اسيدي مانند سركه و آبليمو به غذا اثر آن را بر قند خون كم ميكند. پيشنهاد ميكنيم از تركيب سركه بالزاميك و برشهاي توت فرنگي همراه غذا استفاده كنيد و از طعم آن لذت ببريد.10.يك ميانوعده سالم در معرض ديد قرار دهيد.
اگر ميخواهيد وزن كم كنيد بهتر است خوراكيهايي مانند كيك و كلوچه را از جلوي چشمتان برداريد و در طبقههاي بالاي كابينت يا در فريزر بگذاريد. به جاي آن مقداري بادام، گردو، پسته و بادام زميني در ظرفهاي كوچك بريزيد. مقداري ماست كمچرب، نخود فرنگي و هويج پخته و يك ظرف گوجهفرنگي كوچك هم در يخچال قرار دهيد.11.مصرف هلههوله را ممنوع كنيد.
مصرف هله هوله و تنقلاتي با ارزش غذايي كم مانند چيپس و پفك را در خانه ممنوع كنيد و اين جور خوراكيها را در كابينت قرار ندهيد. همه افراد خانه از اين کار بهره خواهند برد.12.از مخلوطكن استفاده كنيد.
![](http://panel.dudesms.com/static/img/banners/1.gif)
یک دوستت دارم نه به خاطر شخصیت تو ، بلکه به خاطر شخصیتی که من در هنگام با تو بودن پیدا میکنم دو هیچکس لیاقت اشکهای تو را ندارد و کسی که چنین لیاقتی دارد باعث اشک ریختن تو نمیشود سه اگر کسی تو را آنطور که میخواهی دوست ندارد به این معنی نیست که تو را با تمام وجود دوست ندارد چهاردوست واقعی کسی است که دستهای تو را بگیرد و قلب تو را لمس کند پنج بدترین شکل دلتنگی برای کسی آن است که در کنار او باشی و بدانی که هرگز به او نخواهی رسید شش هرگز لبخند را ترک نکن ، حتی وقتی ناراحتی چون هر کس ممکن است عاشق لبخند تو شود. هفت تو ممکن است در تمام دنیا فقط یک نفر باشی ، ولی برای بعضی افراد تمام دنیا هستی هشت هرگز وقتت را با کسی که حاظر نیست وقتش را با تو بگذراند ، نگذران نه شاید خدا خواسته است که ابتدا بسیاری افراد نا مناسب را بشناسی و سپس شخص مناسب را ، به این ترتیب وقتی او را یافتی بهتر میتوانی شکر گذار باشی ده به چیزی که گذشت غم نخور ، به آنچه پس از آن آمد لبخند بزن یازده همیشه افرادی هستند که تو را می آزارند ، با این حال همواره به دیگران اعتماد کن و فقط مواظب باش به کسی که تو را آزرده ، دوباره اعتماد نکنی دوازده خود را به فرد بهتری تبدیل کن و مطمئن باش که خود را میشناسی قبل از آنکه شخص دیگری را بشناسی و انتظار داشته باشی او تو را بشناسد سیزده زیاده از حد خود را تحت فشار نگذار ، بهترین چیزها در زمانی اتفاق می افتد که انتظارش را نداری
![](http://panel.dudesms.com/static/img/banners/1.gif)
|
کارشناسان انواع دردهایی که باید بیدرنگ به آنها توجه شود را شرح میدهند. بعضیها از درد به عنوان بلای حتمی یاد میکنند. هیچ کس از درد، دل خوشی ندارد. درد در هر قسمت نشانه این است که آن قسمت از بدن با مشکلی روبرو شده و نیازمند توجه میباشد. |
![](http://panel.dudesms.com/static/img/banners/1.gif)
|
در این روزها از فواید امگا 3 بر بدن بسیار شنیده ایم، اما آیا از خواص این ماده خوراکی مهم اطلاعی دارید؟ |
![](http://panel.dudesms.com/static/img/banners/1.gif)